ÉRTÉKEINK

Alapértékeink, melyek minden tevékenységünket átölelik: ügyfeleink által elismert szakmai teljesítmény, mély stratégiai gondolkodás és európai megközelítés. És miért ez a három?

Szakmai teljesítmény, mert ügyfeleink megkeresésére precízen és gyorsan reagálunk, problémáikra reális megoldásokkal szolgálunk.

Stratégiai gondolkodás, mert a problémákat nem önmagukban, hanem az adott élet- és jogi helyzettel való összefüggésében vizsgáljuk, és így keresünk valós, hosszú távú megoldást.

Európai megközelítés, mert munkánk során olyan értékekre támaszkodunk, melyek Európát élhető és biztonságos földrésszé tették: humanizmus, jogállamiság, törvény előtti egyenlőség és jogi keretek között zajló konfliktusrendezés.

NEMZETKÖZI KAPCSOLATAINK

Nemzetközi kapcsolatrendszerünk révén részesei vagyunk a szakmai információáramlásnak, így folyamatosan nyomon tudjuk követni a nemzetközi ügyletekre vonatkozó szabályok változásait és a kapcsolódó joggyakorlat alakulását is.

Tagjai vagyunk a Nemzetközi Ügyvéduniónak (Union Internationale des Avocats, UIA, www.uianet.org ), a világ legrégebbi, 1927-ben alapított ügyvédi szervezetének, mely a világ több mint 120 országából több mint kétmillió egyéni vagy kollektív taggal rendelkezik. A UIA mint nem kormányzati szervezet az ENSZ és az Európa Tanács mellett tanácsadói státusszal rendelkezik.

Dr. Kun Péter tagja a londoni székhelyű STEP (Society of Trust and Estate Practitioners, www.step.org ) szervezetnek, mely a 95 ország vagyontervezéssel és hagyatékkezeléssel foglalkozó szakembereit tömöríti.

Állandó jelenlétünk Párizsban dr. Kun Péter Párizsi Ügyvédi Kamarai tagsága által biztosított.

CSAPATUNK

 

Dr. Kun Péter

LinkedIn
VCard letöltése

Dr. KUN Péter, LL.M., TEP, a KUN&PARTNER vezető tagja, több mint 20 éves szakmai múlttal, szerteágazó iparági tapasztalattal és széleskörű nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkezik. A Budapesti és a Párizsi ügyvédi kamarák által bejegyzett ügyvéd.

 

Tanulmányait Budapesten, Leuvenben és Lyonban folytatta. Jogi diplomát az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, Budapesten szerzett, európai jogi tanulmányokat folytatott a Leuveni Katolikus Egyetemen, majd bank- és pénzügyi jogi felsőfokú diplomát (DESS/LL.M.) szerzett a Lyon III Egyetemen, mindeközben megszerezte a budapesti Nemzetközi Bankárképző Központ banki tanácsadói minősítését.

 

Dolgozott magyarországi, belgiumi és franciaországi ügyvédi irodákban. Szakterületei a nemzetközi öröklési jog, az ingatlanjog, a polgári perjog és a választottbíráskodás joga, valamint a gazdasági jog. Munkanyelve a magyar, az angol és a francia.

 

A londoni székhelyű vagyontervezéssel és hagyatékkezeléssel foglalkozó szakembereket tömörítő STEP (Society of Trust and Estate Practitioners) által bejegyzett tanácsadó (TEP), a STEP Hungary alelnöke.

 

A Nemzetközi Ügyvédunió (Union Internationale des Avocats, UIA) Végrehajtó Bizottságának és Igazgatótanácsának tagja, a UIA Nemzeti- és Regionális Tevékenységeinek igazgatóhelyettese.

 

A UIA Nemzetközi Örökléstervezési Bizottságának (International Estate Planning Commission) alelnöke.

 

A Magyar Keresekedelmi és Iparkamara mellett működő Állandó Választottbíróság ajánlási listáján szereplő választottbíró.

 

Tagja a Budapesti Ügyvédi Kamara Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának.

Dr. Kertész Éva

LinkedIn
VCard letöltése

Dr. Kertész Éva, LL.M. jogi diplomáját az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerezte meg 2006-ban, 2010-ben lett a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Munkajogi, továbbá adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogászi képesítéssel (LL.M.) rendelkezik, szakterülete a munkajog, az adatvédelmi jog, az ingatlanjog, a polgári perjog és a gazdasági jog. Munkajogi továbbá adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogászi Munkanyelve a magyar és az angol. Nemzeti képviselőként tagja a Nemzetközi Ügyvédunió (Union Internationale des Avocats) Igazgatótanácsának.

Dr. Spiriev Olivér
Tanácsadó

LinkedIn
VCard letöltése

Szenes Móni
Irodavezetés és pénzügy

VCard letöltése

Szontágh Sára
Jogi titkárság
nemzetközi kapcsolattartás

VCard letöltése